• Ana Sayfa
  • |
  • Şikayet
  • |
  • Bize Ulaşın
  • |
  • Anket
  • |
  • Arama
  • |
  • Site Haritası
  • |
  • Bağlantılar
  • |
  • Bilgi Edinme
  • TOROSLAR
  • BELEDİYEMİZ
  • BAŞKAN
  • YÖNETİM
  • ÇALIŞMALARIMIZ
  • HİZMET REHBERİ
  • HABERLER
  • ALBÜM
  • HARİTA

TOROSLARDA
SANAL TUR ATIN

TOROSLAR KENT HARİTASI

GOOGLE DA TOROSLAR SOKAK HARİTASI

TOROSLAR'DAKİ İŞYERLERİ

E-BELEDİYE

E-RAYİC(1994-2010)

CANLI KAMERA

TORTEK

STRATEJİK PLAN(2007-2011)

PERFORMANS TABLOSU(2007)

AB PROJE OFİSİ

YÖNETMELİKLER

BELEDİYE TİYATROSU

TOROSLAR BELEDİYESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU


HİZMET REHBERİ 

  • 2007 Yılı Ücret Tarifeleri
  • 2006 Yılı Ücret Tarifeleri
  • Evlenme İşlemleri
  • İşyeri Açma Ruhsatı
  • İmar Yönetmeliği
  • İnşaat Ruhsatı
  • Yapı Kullanma İzni
  • Emlak Vergisi
  • Çevre Temizlik Vergisi
  • İlan ve Reklam Vergisi
  • Eğlence Vergisi

Haberler


BAŞKAN TUNA, PERSONELİ İLE BİRLİKTE PİKNİK YAPTI TOROSLAR’DA, 2 BİN KİŞİ PİKNİKTE BULUŞTU - (14/06/2010)

Toroslar Belediyesi tarafından, Kepirli Yaylasında düzenlenen dayanışma pikniğinde bir araya gelen Belediye Personeli ve vatandaşlar, moral depoladı. Renkli görüntülerin yaşandığı piknikte, önce yemekler yenildi, daha sonra müzik eşliğinde oyunlar oynandı.

Toroslar Belediyesi tarafından, Kepirli Köyü Belenoluk yaylasında düzenlenen piknikte, personel ve vatandaşlar kış yorgunluğunu attı.

Toroslar Belediyesi’nin, personelin ve bölge insanının motivasyonunu arttırmak ve kaynaşmasını sağlamak amacıyla hafta sonu gerçekleştirdiği pikniğe, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, MHP Mersin İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Mersin Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Dutar, MHP Toroslar Kadın Kolları Başkanı Yıldız Arık ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel ve Belediye ve Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları, daire müdürleri, belediye personeli, aileleri ile yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Yaklaşık 2 bin kişinin buluştuğu piknik alanına, davul zurna eşliğinde gelen Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, personeli ve vatandaşlarla birlikte halay çekip, gün boyunca pikniğe katılan çocuklar ve vatandaşlarla tek tek ilgilenerek, sohbet etti.Oyunların oynandığı ve şarkıların söylendiği piknikte bir açıklamada bulunan Belediye Başkanı Hamit Tuna, personel ile bölge insanı arasındaki dayanışma ve kaynaşmayı arttıran etkinliklerin, iş verimliliğinin artmasının yanı sıra dostlukların kurulmasına vesile olduğuna dikkat çekti.

Türkün töresinde, geçmişten günümüze gelen bu tür etkinliklerin olduğunu belirten Başkan Hamit Tuna, bu etkinliği geleneksel hale getireceklerini belirterek, amaçlarının, yeni aile dostluklarının edinilmesini sağlamak ve memleket meselelerinin konuşulup, tartışılarak, doğru çözümler üretilmesine katkıda bulunmak olduğunu söyledi.

Pikniğe katılan tüm personeline ve bölge halkına teşekkür eden Başkan Tuna; “Belediye Personelimizi ve bölge insanımızı bir araya getirmek suretiyle, böyle güzel bir ortamda yaz dönemini birlikte karşılamak istedik. Ekip ruhunu yakalayan kurumlar her zaman daha başarılı olur. Toroslar Belediyesi olarak bizde bu ilkeden yola çıkarak, hem personelimizle hem de halkımızla iç içe olarak kenti halkla birlikte yöneten bir model sergiledik. İçimizde var olan aile ortamının daha da pekişmesi için düzenlediğimiz bu dayanışma pikniğimizi, her yıl geleneksel hale getireceğiz” dedi.

Çadırların kurulduğu ve yörük kültürünün de yansıtıldığı piknikte, belediye tarafından herkese etli pilav, ayran ve tatlı ikramında bulunuldu. Piknik eğlencesi, oyunların oynanması ve halayların çekilmesi ile sona erdi.

Belediye personeli ve vatandaşlar ise, Başkan Tuna’nın düzenlemiş olduğu piknikten son derece mutlu olduklarını ifade ederek, bu tür organizasyonların devam etmesini istediler.